Våra tjänster

Vill du ha hjälp med städning? Då är vi rätt städbolag för dig. Vi utför all typ av städning för såväl privatpersoner som företag. Vill du ha en regelbunden städning hos ditt företag, ditt kontor eller ditt hem? Kontakta oss så bokar vi in ett möte för att komma och titta på ditt projekt. Vi går igenom vad du vill ha utfört och om du vill ha en städning vid ett enstaka tillfälle eller återkommande. Efter det ger vi dig en kostnadsfri offert, som du kan fundera över.  

Vid alla tillfällen

Håller du på att renovera, eller har du renoverat klart och behöver en städning som är både grovstädning och finstädning? Vi anpassar vår insats helt efter dina önskemål och behov. Vill du ha en flyttstädning så gör vi även det. På senare tid har det blivit mycket populärt bland våra kunder att begära en storstädning. Det kan vara skönt att få bostaden, kontoret, butiken eller lokalen i tipp topp-kondition. Sedan kan man underhålla det genom en återkommande städning, eller med egna städinsatser.  

Du bestämmer – vi städar

Vår personal har en lång erfarenhet och stor kunskap inom städområdet. Om du anlitar oss så kan du vara säker på att få ett perfekt resultat och en mycket professionell personal. Vi erbjuder till och med en persongaranti. Det innebär att du alltid får samma städpersonal vid återkommande städningar. Du bestämmer vad du vill ha städat och när. Vi kommer och utför städningen professionellt, snabbt och perfekt. Välkommen till oss!