En professionell städfirma

Som väletablerad städfirma med gedigen erfarenhet av alla typer av städning kan du lita på att vi får jobbet gjort. Då vi är måna om att erbjuda flexibla lösningar till våra kunder ser vi alltid till att skräddarsy våra lösningar så de passar dig. Vi erbjuder tjänster till företag, organisationer och privatpersoner. Därför kan du lita på att vi utför en professionell kontorsstädning såväl som en effektiv flyttstädning. När det kommer till städning är vi flexibla med tider och behöver du kontorsstädning kan vi tillsammans med dig planera ett schema. Vi följer alla rekommendationer och regler när det kommer till säker städning i privata och offentliga miljöer. När vi städar använder vi säkra och miljövänliga rengöringsprodukter med fokus på hygien.

En städfirma med många tjänster

Vår målsättning är att kunna erbjuda flexibla tjänster till våra kunder. Därför kan du anlita oss som städfirma för alla typer av tjänster där det krävs professionellt resultat. Har du trappor och entréer som behöver regelbunden städning ser vi till att ta fram en städplan som passar ditt behov. Vi kan också utföra byggstädning på stora som små byggen. När vi är klara kommer platsen vara klar för slutbesiktning. Behöver du städning hemma kan vi sköta allt från regelbunden veckostädning till storstädning och fönsterputsning. När du anlitar oss kan vi komma hem till dig och diskutera olika förslag. Vi har alltid alla nödvändiga försäkringar och du kan känna dig trygg med oss i hemmet.

Professionellt bemötande med det lilla extra

Vi är väldigt måna om våra medarbetare och ser alltid till att de har schyssta arbetsvillkor och säker utrustning. Därför kan du också känna dig trygg med att våra medarbetare kan utföra sitt arbete på ett säkert sätt med skonsamma rengöringsmedel. När det kommer till hygien ser vi till att rätt produkter används på rätt plats för att kunna arbeta med exempelvis minska smittspridning. Så oavsett vilken typ av städning du behöver kan du lita på att vi som städfirma har rätt lösning för dig. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert när du behöver en städfirma med det lilla extra.