Om oss – TTH s Städ & Entreprenad AB

Vi är ett företag inom städ och entreprenad som alltid finns där för dig. Vill du ha hjälp med en flyttstädning? Håller du på att renovera och vill ha städning? Då behövs det en rejäl storstädning där hemma?  TTH s Städ & Entreprenad AB är din självklara städpartner antingen du är privatperson eller representerar ett företag. Kanske vill du ha en regelbunden städning av kontoret eller hemmet? Kontakta oss så bokar vi en tid för besök hos dig.

Det vänliga städbolaget

Eftersom vi på TTH s Städ & Entreprenad AB sätter kunden i fokus och alltid gör vårt bästa så har vi ofta fått höra att vi är det vänliga städbolaget. Vi vet också att det kan kännas lite obekant att någon du inte känner ska komma hem till dig och städa. Därför har vi en persongaranti. Det innebär att du alltid får besök av samma städpersonal. På det viset är det någon som alltid städar på samma sätt och som du kan känna dig familjär med.  

Liten med kvalitet

Sedan starten har vi bestämt oss för att satsa på en personal som kan ge det där lilla extra. Vi på TTH s Städ & Entreprenad AB ser också en styrka i att vara av mindre format istället för ett bolag med hundratals anställda. På grund av vår storlek är vi smidiga och lär känna våra kunders önskemål och rutiner. Så har du uppdrag, stora som små, kan du alltid kontakta oss så tittar vi på ditt uppdrag.